nieuws

Crawford sluit kantoor na breuk met directeur

Archief

Expertisebureau Crawford-THG in Rotterdam heeft zijn afdeling voor (bedrijfs)aansprakelijkheidsverzekeringen opgeheven en het kantoor in Capelle a/d IJssel gesloten.

Beide besluiten van Crawford volgen op de verbreking van het dienstverband begin vorige maand van directeur mr. Wim Campman (43). “Het matchte niet meer tussen ons” licht Campman zijn vertrek bij Crawford toe.
Campman heeft het kantoor in Capelle a/d IJssel, inclusief twee medewerkers per begin augustus, overgenomen van Crawford. Hij zet de activiteiten (expertise, consulting, inspecties, claims-management en claims-handling) voort voor eigen rekening onder de naam AEC Experts. Lopende schadedossiers worden nog afgewikkeld door Campman voor rekening van Campman, tenzij met de opdrachtgevers anders wordt overeengekomen.
Telefoon- en faxnummer van AEC Experts zijn: 010-258.77.11/258.77.10 (fax).

Reageer op dit artikel