nieuws

Cornel doet meer bij Marsh

Archief

Anton Cornel, die per 1 november overstapt van Fortis Corporate Insurance naar Marsh (zie AM 18, pag. 91), gaat meer dan alleen het onderdeel Transport voor zijn rekening nemen.

De functie director Broking Marine, die Cornel gaat vervullen, omvat ook de verantwoordelijkheid voor de activiteiten van Marsh op het gebied van casco-, CAR-, krediet- en technische verzekeringen, zo laat Marsh weten.
Daarnaast is Paul Soeteman in tegenstelling tot eerdere berichtgeving niet met de VUT gegaan. Hij blijft voorlopig nog bij Marsh actief als adviseur van het executive committee, dat onder leiding staat van Marcel Polk. “Soeteman blijft nog drie tot vier dagen werken. Hem is gevraagd om nog te blijven vanwege onder meer zijn sterke contacten met opdrachtgevers.”

Reageer op dit artikel