nieuws

Continuïteit staat centraal in AXA Bedrijven Pakket

Archief

Bedrijfscontinuïteit is het centrale thema in het vernieuwde AXA Bedrijven Pakket (ABP), dat twintig bedrijfsverzekeringen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in één polis combineert.

‘Ondernemen is geen spelletje”; onder die noemer introduceerde AXA medio september de vernieuwde versie van het Bedrijven Pakket bij het intermediair.
De twintig bedrijfsverzekeringen van het pakket, waaronder ook een autoverzekering, zijn verdeeld over drie categorieën: Brand & Technische Verzekeringen, Aansprakelijkheid & Overige Varia en Motorrijtuigen & Transport. De maximale pakketkorting, indien verzekeringen in drie verschillende categorieën worden gesloten, bedraagt 11%. Additioneel is een korting op brand- en inbraakbeveiliging. In dit kader wordt samengewerkt met Ansul Brandbeveiliging, Initial Varel inbraakbeveiliging en TPQM Business Back-up, een bedrijf dat bedrijfskritische data bewaart voor verzekerden, waardoor deze aan hun back-up verplichting voor elektronica kunnen voldoen.
Een speciale Bedrijvendesk is beschikbaar om vragen van intermediairs te beantwoorden. Daarnaast biedt AXA tussenpersonen een praktische training om de mogelijkheden en tools van het ABP te leren kennen. Een daarvan is het digitale tool om de waarde van een bedrijfspand te bepalen, dat onbeperkte garantie tegen onderverzekering biedt.
Een segmentatiegids geeft de tussenpersoon inzicht in de verzekeringsmogelijkheden voor specifieke bedrijven, met een indeling naar bedrijfstak volgens de Kamer van Koophandel.

Reageer op dit artikel