nieuws

Consumentenbond opent EuroMeldpunt

Archief

De Consumentenbond heeft een EuroMeldpunt geopend, waar consumenten met klachten en complimenten terecht kunnen over bedrijven en organisaties aangaande de omschakeling van gulden naar euro.

De Consumentenbond zal na controle van de ingediende meldingen, regelmatig een lijst met EuroMissers publiceren, en maandelijks ook een EuroPluim uitdelen.
Voor het sluiten van dit nummer, waren er al vijfhonderd meldingen binnengekomen. “Deze worden allemaal nagetrokken, alvorens wij tot publicatie overgaan”, zegt woordvoerder Sicco Louw. “Er zitten nog geen verzekeraars tussen.”
De lijst met EuroMissers is te raadplegen via de website van de Consumentenbond (www.consumentenbond.nl). Het EuroMeldpunt kan men gratis bellen op 0800-0120. Ook op de website kunnen meldingen via een digitaal formulier worden doorgegeven.

Reageer op dit artikel