nieuws

Consumentenbond onderzoekt voorwaarden zorgverzekeraars-wa

Archief

De Consumentenbond houdt op de 50+beurs die vandaag in het Utrechtse Jaarbeursgebouw is geopend, een mini-enquête over de (polis)voorwaarden van zorgverzekeraars. De enquête is ook via de website van de bond in te vullen.

Het consumentenonderzoek maakt deel uit van een publieksactie die de Consumentenbond houdt tijdens de 50+beurs die tot en met zondag 25 september duurt. Onder het motto ‘De nieuwe zorgverzekering: veel geld, weinig zorg?’ wordt het publiek tevens uitvoerig geïnformeerd over het nieuwe zorgstelsel dat per 1 januari van kracht wordt. De resultaten van de enquête neemt de bond mee in het overleg met betrokken partijen. Consumenten die de enquête invullen, krijgen onder meer het jongste nummer van de Geldgids die voor een groot deel aan de ziektekostenverzekering is gewijd.
  

Reageer op dit artikel