nieuws

Consument kan zelf polis sluiten met Klik & Sluit

Archief

Met de nieuwe generatie Klik & Sluit webmodules van Voogd & Voogd kunnen consumenten direct na het maken van een vergelijking zelf een verzekering sluiten.

Volgens Voogd & Voogd heeft de tussenpersoon er nu geen omkijken meer naar. De consument beantwoordt zelf de slotvragen en verstuurt vanuit de webmodule een elektronische aanvraag, de zogenoemde C-aanvraag (Consumenten-aanvraag).
Achter de schermen worden controles uitgevoerd, zoals kentekenkoppeling, kentekenmeldcode check, Fish-controle en Vertrouwelijke Mededelingen, daarna ziet de consument meteen of de aanvraag is geaccepteerd en onder welk polisnummer.De tussenpersoon wordt automatisch via mail op de hoogte gehouden van de binnengekomen aanvragen bij Voogd & Voogd.
Het backoffice- en volmachtbedrijf claimt als enige een internetapplicatie te hebben waarmee consumenten bijna zeventig maatschappijen kunnen vergelijken en de volmachtproducten van achttien verzekeraars direct kunnen sluiten.

Reageer op dit artikel