nieuws

Consument & Geldzaken zoekt klokkenluiders Spaarbeleg

Archief

De Vereniging Consument & Geldzaken zoekt (voormalige) medewerkers van Aegon-dochter Spaarbeleg of tussenpersonen van franchiseorganisatie De Spaarbelegger die bereid zijn openheid te verschaffen over de methoden die tussen 1997 en 2002 werden gehanteerd bij de verkoop van het aandelenleaseproduct SprintPlan

Volgens Consument & Geldzaken is aan een flink deel van de circa 100.000 SprintPlan-deelnemers op misleidende wijze voorgehouden dat een deelnemer geen enkel risico liep ten aanzien van zijn maandbetalingen. De consumentenorganisatie, die voor ruim 22.000 deelnemers een rechtsstrijd met Aegon voert, is de afgelopen drie jaar enkele malen telefonisch benaderd door oud-medewerkers van Spaarbeleg en franchisenemers die deze misleiding aankaartten, maar het uiteindelijk niet aandurfden om openheid van zaken te geven.

Reageer op dit artikel