nieuws

Congres over levenfraude

Archief

Het Nederlands Studie Centrum houdt woensdag 29 januari a.s. in het Rotterdamse WTC het congres ‘Fraudebestrijding en preventie in de levensverzekeringsbranche’.

De onderwerpen die aan de orde komen, zijn: de kwantificering en kwalificering van fraude; de rol van de fraudeur; de taak van de verzekeraar in de fraudebestrijding; de rol van het OM en de ECD, bestrijding en preventie van fraude in het distributiekanaal, en de taak van de accountant.
De sprekers zijn A.H.M. de Groot (Forensische Accountancy en Moret, Ernst & Young), B.M. Hilberts (Economische Controledienst), J.T.J. Hoedemakers (Aegon), mr. J.J. van der Kaaden (Gerechtshof Den Bosch), A.M.F.M. Koenders (Delta Lloyd Schade), en drs. J.A. Pennink (NVA).
De kosten van de bijeenkomst bedragen f 995. Voor meer informatie: tel. 010-434.99.66/010-434.99.60 (fax).

Reageer op dit artikel