nieuws

Congres over internet

Archief

Voorafgaand aan het internetcongres, dat AssurantieMagazine (AM) in samenwerking met adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel op 16 mei organiseert, publiceert de redactie een reeks artikelen over het gebruik van internet als transactiekanaal voor financiële diensten.

In deze artikelen komen onder anderen assurantietussenpersonen aan het woord die al dan niet succesvol de omslag naar internet als verkoopkanaal voor de particuliere schademarkt hebben gemaakt. In de derde aflevering van deze serie staat Geldshop.nl uit Nijmegen centraal.
Op vrijdag 5 mei zal AM tevens een themanummer uitbrengen over de impact van internet op de markt voor financiële diensten.
Voor informatie over het internetcongres, Oostdam & Van den Eijkel, tel. 06-28.97.30.01.
Aanmelding voor het congres kan binnenkort via de site van AM: www.amweb.nl.

Reageer op dit artikel