nieuws

Conferentie in Oekraïne over assurantie-opleidingen

Archief

De Economische Rijksuniversiteit van Kiev houdt op 17 en 18 oktober a.s. een conferentie over assurantie-opleidingen in West- en Oost-Europa.

In de hoofdstad van de Oekraïne zullen afgevaardigen uit de verzekerings- en universitaire wereld spreken over verzekeringsonderwijs. Naast de toespraken zullen diverse thema’s in werkgroepsessies worden behandeld. De voertalen zullen Engels en Russisch zijn, maar er zijn voldoende tolken aanwezig.
De conferentie wordt gehouden ter ere van het 90-jarig bestaan van de universiteit. Doel is de relaties tussen de West- en Oost-Europese verzekeringswereld te verbeteren.
Belangstellenden kunnen nadere informatie over het programma en de verblijfsmogelijkheden en -kosten in Kiev verkrijgen bij P.F. Claes, Amsterdamse Academie voor de Financiële Sector, faxnummer 020-495.12.63 (of privé-fax 0575-494.224).

Reageer op dit artikel