nieuws

Concentratie van autoschade-bedrijven Achmea en Interpolis

Archief

Met ingang van 1 januari volgend jaar concentreren Achmea en Interpolis hun netwerk autoschadeherstelbedrijven.

Aansturing van het netwerk vindt dan plaats vanuit een centraal ‘competence center’. Vooruitlopend op de integratie rekenen alle aangesloten schadeherstellers al vanaf 1 juli hetzelfde uurtarief.
Momenteel werkt Achmea samen met 360 autoschadebedrijven en Interpolis met 226. Doordat er ook een zekere overlap is, zal het nieuwe netwerk 437 bedrijven tellen, die voor een toekomstige indeling worden beoordeeld op omzet, bereikbaarheid, naamsbekendheid en klanttevredenheid. Onduidelijk is nog of Achmea’s onderverdeling van schadeherstellers in een ere- en eerste divisie blijft bestaan en dat geldt ook voor de onderdeleninkoop via het Partsplan.

Reageer op dit artikel