nieuws

Combinatie van doorlopende polissen: ‘tHuis- en Reispakket

Archief

Unigarant introduceert het ‘tHuis- en Reispakket, waarin de verzekeringen van ‘tHuispakket (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen) zijn aangevuld met een doorlopende reis- en doorlopende annuleringsverzekering.

Voor Unigarant is de pakketverzekering een logische samenvoeging van de ‘doorlopende’ schadeverzekeringen. Bij twee verzekeringen in ‘tHuis- en Reispakket is de korting 5%, bij drie verzekeringen 7,5% en bij vier verzekeringen of meer krijgt de klant 10% korting.
Daarnaast kan men kiezen voor looptijdkortingen. De standaardduur van de verzekering is een jaar, maar wie kiest voor een driejarig contract krijgt 5% korting. Bij een vijfjarig contract is de korting 7,5%. De totale extra korting kan volgens Unigarant oplopen tot meer dan 15%.
Aansprakelijkheid verruimd
Het eigen risico op Aansprakelijkheid was bij Unigarant al vervallen, maar deze dekking is verder verruimd. Zo is het maximum verzekerd bedrag bij vriendendiensten verhoogd naar _ 12.500 (was _ 10.000). Schade toegebracht tijdens logeren/oppassen is gedekt tot _ 12.500. Ook schade toegebracht door een huisdier waarop iemand past, is verzekerd.
Schade aan iemand anders dan een medesporter is eveneens gedekt en bij ‘gevaarlijke sporten’ zijn ook kabelvliegen, deltavliegen en parasailing ingesloten.

Reageer op dit artikel