nieuws

Collectiviteit Menzis met ZZP-Nederland

Archief

ZZP Nederland heeft een collectief zorgcontract gesloten voor kleine zelfstandigen en ZZP’ers bij zorgverzekeraar Menzis.

Zelfstandigen die bij deze stichting zijn aangesloten kunnen een zorgverzekering sluiten vanaf _ 75,25. Dit is wel bij een eigen risico van _ 500. “Ook als men niet kiest voor een eigen risico is de besparing nog aantrekkelijk. Bovendien kunnen ook de partner en de inwonende kinderen van de zelfstandige gebruik maken van de collectiviteit. Voorwaarde is wel dat mensen zich aansluiten bij de stichting, maar daarvoor betaalt men _ 15 per jaar. Hiervoor krijgt men dan 5% korting op de basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekering”, aldus ZZP Nederland.
De verzekering wordt rechtstreeks gesloten bij Menzis via www.zzp-nederland.nl.

Reageer op dit artikel