nieuws

Collectieve levenmarkt in VS blijft stabiel en concurrerend

Archief

Enkele jaren geleden maakte de collectieve levenmarkt in de Verenigde Staten een snelle groei door Vandaag de dag daarentegen is deze gestabiliseerd door de forse concurrentie

Volgens de internationale marketingorganisatie Limra is dit toe te schrijven aan het feit dat makelaars die actief zijn op het gebied van employee benefits de laatste tijd vooral meer tijd en aandacht besteden aan de verkoop en advisering van collectieve zorg- en pensioenproducten dan aan collectieve levenpolissen. Bovendien lijkt deze laatste markt zo langzamerhand verzadigd: 97% van het Amerikaanse MKB en 98% van de bedrijven met meer dan 500 werknemers biedt volgens Limra zijn personeel al een collectieve levensverzekering aan.

Reageer op dit artikel