nieuws

Collectief zorgcontract Univé met Landbouw

Archief

Univé heeft een collectief zorgcontract gesloten met het ministerie van Landbouw, Visserij en Milieubeheer. Univé voerde, vanuit Kerkrade, al de ziektekostenverzekering van zo’n 50.000 Defensie-medewerkers uit.

Ook de contacten met het Landbouw-ministerie zijn niet nieuw. Univé verzorgde al enige tijd de collectieve ziektekostenverzekering voor het personeel van de Algemene Inspectiedienst, Staatsbosbeheer en de Rijkskeuringsdienst voor Vee en Vlees. Het ministerie zegt voor Univé te hebben gekozen op advies van makelaar Aon Nederland Group Programs, dat aanbiedingen van diverse verzekeraars naast elkaar heeft gelegd.
Het contract met Landbouw levert in potentie 14.000 ziektekostenpolissen op. Momenteel hebben 3.400 Landbouw-ambtenaren zich bij Univé aangemeld. Het zorgcontract loopt drie jaar.

Reageer op dit artikel