nieuws

CNV-leden krijgen korting op zorgpolis Particuliere Beveiliging

Archief

Het Servicecentrum Arbo en Reïntegratie biedt alle werknemers in de beveiliging een zorgverzekering aan. Voor leden van vakbond CNV geldt een extra korting op de aanvullende verzekeringen.

Aevitae in Eindhoven voert de administratie van deze zorgverzekering die gebaseerd is op de zorgpolis van Avéro Achmea.
Voor de vakbondsleden geldt een extra korting van 22,5% op de aanvullende polis. Niet-leden krijgen een korting van 12,5%. “Voor het kleinst aanvullende pakket (inclusief tandarts) levert dat al een voordeel op van _ 21,48 per jaar”, aldus de vakbond. De gezinsleden kunnen meeprofiteren van de polis.
Het servicecentrum Arbo en Reïntegratie is opgericht om werkgevers en werknemers in de beveiligingsbranche hulp te bieden bij verzuim en reïntegratie. CNV Dienstenbond is één van de opdrachtgevers om verzuim in de branche zoveel mogelijk te voorkomen en om zieke werknemers weer snel te laten terugkeren naar hun werk.

Reageer op dit artikel