nieuws

Chubb met pakket voor de rijken

Archief

De vooral op de zakelijke markt actieve verzekeraar Chubb heeft nu ook in ons land, onder de naam Masterpiece, een pakket voor vermogende particulieren geïntroduceerd. Masterpiece omvat een kostbaarheden-, opstal- en inboedelverzekering.

Het pakket onderscheidt zich volgens de maatschappij door de garantie van uitbetaling binnen 48 uur. Het biedt ook dekking tegen overstroming, aardbevingen en vermissing.
De in Hoofddorp gevestigde maatschappij – voluit Chubb Insurance Company of Europe – is onderdeel van het internationale Chubb-concern dat wereldwijd met Masterpiece een premie-omzet van meer dan 1 mld dollar heeft.
Masterpiece zal binnenkort via een grootschalige promotiecampagne onder de aandacht van de doelgroep worden gebracht.

Reageer op dit artikel