nieuws

Chubb lanceert geldverzekering

Archief

Chubb Insurance Company of Europe heeft een eigen geldverzekering op de markt gebracht voor financiële instellingen, waaronder banken en verzekeraars.

De Financial Institutions Bond, zoals de polis is gedoopt, dekt risico’s van onder meer fraude, oplichting, overval, vermissing en beschadiging van geldswaarden door alle van buiten komende onheilen.
Veel banken en andere grote financiële instellingen zijn volgens Chubb tegen de risico’s van fraude, oplichting en verlies van geldswaarden verzekerd op basis van moeilijk leesbare engelstalige verzekeringsvoorwaarden zoals de KFA 81 en LPO 218.
Gezien het internationale karakter van veel financiële instellingen zijn ook de Chubb polisvoorwaarden in de engelse taal geschreven, maar is getracht zo duidelijk en eenvoudig mogelijk de dekking te omschrijven. Voor meer informatie tel: 010-405.55.80.

Reageer op dit artikel