nieuws

Chatten met Vermeend

Archief

Ter gelegenheid van de Belastingherziening 2001 hebben de bewindslieden van het Ministerie van Financiën een nieuwe Internet-site geopend: www.minfin.nl/belasting2001.

De site biedt onder meer het wetsvoorstel, de memorie van toelichting en de publieksfolder. Dagelijks plaatst het ministerie nieuws rond de wetsvoorstellen op de site. Verder staan op de site de tien meest gestelde vragen, kan gediscussieerd worden met andere bezoekers op het ‘Forum’, zijn columns te lezen en kan – op een nog te bepalen tijdstip – via de site gechat worden met staatssecretaris Vermeend.
Tenslotte wordt met behulp van een tijdsbalk het gehele wetgevingsproces uitgelegd. Met behulp van de tijdsbalk, die tussentijds wordt geactualiseerd, is het verloop van het proces te volgen. Door het ‘aanklikken van een datum krijgt de bezoeker de persberichten, kamervragen, enzovoort, voorgeschoteld die op die bewuste dag gepubliceerd zijn.

Reageer op dit artikel