nieuws

Certificaten om te ruilen voor WFT-modules

Archief

Financiële dienstverleners hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om eerder behaalde certificaten in te wisselen voor delen van WFT-modules

Voorwaarden zijn dat de aanvraag daarvoor moet worden ingediend bij een erkend exameninstituut en dat de certificaten verworven moeten zijn tussen 1 januari 2000 en 1 oktober 2007. Verder moeten deze certificaten ook vermeld staan in de Transponeringstabel of de Regeling aanwijzing diploma’s financiële dienstverlening. De dispensatie geldt uitsluitend onderdelen van de modules Volmacht Schade, Volmacht Leven, Hypothecair krediet of Leven. Certificaten behaald vóór 1 januari 2000 moeten eerst worden goedgekeurd door het CDFD. De regeling is in te zien en te downloaden via www.cdfd.nl

Reageer op dit artikel