nieuws

Centraal Beheer haalt groot WIA-contract binnen

Archief

Centraal Beheer Achmea heeft een groot WIA-contract gesloten met de brancheorganisatie Groothandel in Levensmiddelen (GIL). De ruim 200.000 werknemers van de aangesloten leden en de GIL-werknemers gaan er gebruik van maken.

Aanvankelijk zat Centraal Beheer alleen aan tafel met Schuitema (C1000) voor een WIA-pakket voor de werknemers van het bedrijf. Tijdens de onderhandelingen werd de klus uitgebreid: de brancheorganisatie GIL bleek ook interesse te hebben.
Het aanbestedingstraject werd begeleid door PriceWaterhouseCoopers. Dit leidde er toe dat alle aangesloten GIL-leden, dus inclusief Schuitema, met een achterban van ruim 200.000 verzekerden gebruik kunnen maken van het totale WIA-pakket van Centraal Beheer. Dit pakket omvat alle onderdelen van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zoals de WGA-uitstap.

Reageer op dit artikel