nieuws

Centraal Beheer haalt bezem door website

Archief

Centraal Beheer heeft haar website grondig gewijzigd. Aanleiding: bezoekers vonden de vorige versie te traag en te ondoorzichtig van structuur, waardoor gewenste informatie moeilijk te vinden was.

Om aan deze bezwaren tegemoet te komen heeft de direct-writer de website (www.centraalbeheer.nl) voorzien van een nieuwe indeling, een eenvoudige en nieuwe zoekstructuur, veel meer zakelijke informatie en een dosis verstrooiing. Opvallend is de nieuwe rubriek ‘De Buitenwereld’ waar bezoekers een vraag over verzekeringen en aanverwante kwesties wordt voorgelegd. Ook is er voortaan een ‘interactieve screensaver’ vanaf de site te downloaden.
Leida van Voornveld, hoofd Nieuwe Media van Centraal Beheer over de aanpassingen: “We waren niet meer tevreden over de vorige site en hadden het idee dat het anders moest. Snds de start van onze site is die steeds uitgebreid. We hadden toen de indruk dat we de bezoekers moesten verrassen. Dat willen we nog wel, maar we willen ook de mensen die uitsluitend snel informatie zoeken, tegemoet komen. Ook hebben wij besloten om niet de nieuwste technieken te gebruiken bij de bouw van de site. Veel gebruikers van Internet hebben niet de modernste programma’s of de snelste modems. Daar moet je rekening mee houden.”

Reageer op dit artikel