nieuws

CED over de grens

Archief

Expertisebedrijf CED heeft zichzelf een nieuwe structuur aangemeten. De holding is verdeeld in twee divisies: CED Nederland en CED International.

Onder CED Nederland vallen alle in Nederland opererende werkmaatschappijen. CED International gaat zich, meer dan voorheen, richten op uitbreiding van de werkzaamheden in het buitenland. CED is in z’n geheel goed voor omzet van zo’n _ 47 mln en telt achthonderd medewerkers.
Voormalig marketingmanager Peter Kruyt is directeur Business Development geworden van CED International. Hij moet het huidige omzetniveau van _ 8,5 mln, voornamelijk verdiend in België, binnen twee tot drie jaar opvoeren tot zo’n _14 mln. “Dat betekent dat wij druk doende zijn om samenwerking te zoeken met partijen in het buitenland. Niet alleen in België, dus.”

Reageer op dit artikel