nieuws

CED neemt certificatie over van SCM

Archief

De directie van CED en het bestuur van de Stichting SCM hebben een overeenkomst getekend, waarbij CED per 1 juli 2005 de certificatie-activiteiten van de Stichting SCM overneemt. De certificatie-activiteiten worden ondergebracht bij SCM Certificatie BV, onderdeel van CED Holding BV. Tjip Koopmans blijft directeur. 

Door de operationele activiteiten af te splitsen, maakt de Stichting SCM de weg vrij voor de geplande samenvoeging met de Stichting VAR (Vermiste Autoregister) en de Stichting NRM (Nederlandse Restwaardemarkt). Door deze samenvoeging van activiteiten kan de diefstal van en fraude met motorvoertuigen in de toekomst nog effectiever worden aangepakt, zo verwacht SCM. 
Overigens is SCM Certificatie BV niet de eerste certificatie-activiteit van CED. Eerder dit jaar werd NCP Certificatie in Bilthoven overgenomen. 

Reageer op dit artikel