nieuws

CDK lanceert pakket kredietverzekeringen

Archief

CDK Bank heeft in samenwerking met London General Holding het product Verantwoord Lenen geïntroduceerd, een kredietverzekering voor consumptief krediet.

De kredietverzekering Verantwoord Lenen neemt de lasten over bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of na overlijden. Volgens CDK kan het intermediair met Verantwoord Lenen in één adviesgesprek naast een consumptief krediet ook de kredietbescherming regelen. “Een gemakkelijke manier om extra inkomsten te genereren, zonder dat daar veel administatie tegenover staat”, aldus CDK.
Als bijkomend voordeel voor het intermediair noemt CDK de bescherming van de portefeuille. Verantoord Lenen kan bij nieuwe én bestaande leningen worden gesloten, ook als het een andere financier betreft. Het CDK-intermediair kan een gratis training volgen voor het nieuwe product.

Reageer op dit artikel