nieuws

CDK Bank houdt lustrumcongres

Archief

CDK Bank, dochteronderneming van Fortis, viert in 1998 haar eerste lustrum met een congres voor het intermediair.

Het Jaarbeursgebouw in Utrecht staat op woensdag 11 februari in het teken van de sport. Onder het motto ‘High 5’ worden tussenpersonen en relaties van de bank uitgenodigd voor een congres onder leiding van dagvoorzitter mr. Kees Rutten van de raad van bestuur van Fortis Nederland.
Het plenaire deel van het congres omvat lezingen van de CDK-directieleden Eric Bevort en Mart Brouwer over de toekomst van hun bank als tussenpersonenbank, van tussenpersoon Fokke Walstra over de integratie van financiële dienstverlening in de praktijk, en van professor Jones over moderne datacommunicatie.
Na de lunch kan een van de vier parrallelsessies worden gevolgd over onder meer de groei van de onderneming, het juiste hypotheekadviesgesprek, het ‘uitdiepen’ van de portefeuille, en de bedreiging van nieuwe distributiekanalen, zoals Internet.
Het estafettestokje doorgeven. CDK Bank wil het intermediair de helpende hand toesteken

Reageer op dit artikel