nieuws

CB biedt via Autobytel goedkope autopolis

Archief

“Je allerbeste autovriend.” Zo noemt de sinds kort actieve website Autobytel.nl zich. Op de site – voor 20% in handen van Achmea – kan men terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s en kredietverlening, maar ook voor verzekeringen van Centraal Beheer Achmea en FBTO.

Centraal Beheer geeft 20% premiekorting wanneer de autopolis via Autobytel.nl wordt gesloten. FBTO meldt niet specifiek of de klant al dan niet goedkoper uit is dan wanneer hij rechtstreeks een polis sluit. Achmea-woordvoerder René Visser: “FBTO heeft een speciaal op Autobytel afgestemde premiestelling. Zij hebben er echter voor gekozen niet naar buiten te treden met een premievoordeel. Centraal Beheer doet dat wel; de korting van 20% heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat men minder marketingkosten hoeft door te berekenen in de premie.”

Reageer op dit artikel