nieuws

Cava Data verbaasd over X-Assurantie

Archief

Het door ACT overgenomen pakket E-Assurantie heet sinds kort X-Assurantie. Systeemhuis Cava Data heeft zich over deze naamgeving verbaasd, aangezien het eigen nog op de markt te brengen assurantieprogramma al geruime tijd bekend staat als ‘X’.

“Ik vind het maar vreemd. ACT moet toch weten dat wij de werknaam ‘X’ al in gebruik hebben”, aldus Cava Data-directeur Rob Heinecke.
Het van Exact overgenomen pakket mocht van de verkopende partij niet langer de letter E dragen. Gelijk met de nieuwe release 6.5 draagt het programma daarom de naam X, totdat er meer duidelijkheid is over de toekomst ervan en van het Prisma-pakket.
Volgens ACT zal de naamgeving niet tot verwarring leiden aangezien het programma van Cava Data nog niet op de markt is. In tegenstelling tot Cava Data heeft ACT de X-naam gedeponeerd.

Reageer op dit artikel