nieuws

Cash, financieel consumentenblad van bureau In’trest

Archief

Het financieel advies- en onderzoekbureau In’trest heeft eind vorige week een eigen consumentenblad gepresenteerd: Cash. Tot dan toe kende In’trest alleen haar blad ‘Plus’ voor financiële professionals.

Cash zal vier keer per jaar verschijnen in een oplage van 50.000 exemplaren, met een gemiddelde omvang van 100 pagina’s full colour. De winkelprijs bedraagt f 9,50.
Vaste onderwerpen zijn: sparen, koopsompolissen, deposito’s, hypotheken, beleggingen, pensioenen, fiscaal en kort financieel nieuws. Het eerste nummer bevat voorts een themakatern over vermogensbeheer. In’trest houdt zich primair bezig met het onderzoeken van produkten van banken, beurzen en verzekeringsmaatschappijen en doet tevens marktonderzoek onder particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Voor meer informatie: tel 020-6.200.800.

Reageer op dit artikel