nieuws

Casco-experts van Crawford-Berex weer ‘herkenbaar’

Archief

Na twee integraties, eerst de verhuizing naar het Brainpark in Rotterdam (medio 1998) en daarna organisatorisch in Crawford Marine (begin 1999), wordt het voormalige expertisebureau Berex als het ware in ere hersteld in het Verzamelgebouw Zuid aan de Strevelsweg in de Maasstad.

Vanaf 1 juli zal het bureau onder de naam Crawford-Berex in de casco-markt actief zijn met zes experts, onder leiding van Peter Kouwenhoven.
Berex werd begin 1998 overgenomen door Crawford & Company. De daaropvolgende integraties leidden er volgens Kouwenhoven toe, dat zowel opdrachtgevers als medewerkers de ‘Berex-identiteit’ kwijtraakten.
Het nieuwe adres van Crawford-Berex is Strevelsweg 700/k 111, 3083 AS Rotterdam, tel. 010-410.43.70.

Reageer op dit artikel