nieuws

Care Schadeservice: omzet boven f 50 mln

Archief

De schadeherstelketen Care Schadeservice van Athlon Groep heeft vorig jaar een omzet behaald van f 54,2 (48,9) mln.

In de autoschadeherstelmarkt wordt een belangrijk deel van de schadestroom ‘gestuurd’ door verzekeraars en autoleasebedrijven. De schadestroom ‘gestuurd’ door enkele grote aanbieders (o.m. Schadegarant, Topherstel) omvat 35% van de totale markt. “Naar verwachting zal dit aandeel nog verder toenemen”, aldus Atlon Groep.
Volgens de Athlon Groep stellen autoleasebedrijven en verzekeraars steeds hogere eisen, waaraan alleen kan worden gedaan door hoge investeringen in apparatuur, bedrijfsvoering, en kwaliteit. “Bovendien fungeren schadeherstelbedrijven steeds meer als representant van verzekeraars ten opzichte van hun cliënten.”
Care Schadeservice telt 21 autoherstelbedrijven met 311 (307) werknemers, maar wil de komende jaren uitbreiden naar 30 vestigingen.
De Atlon Groep behaalde een omzet van f 569,9 (556,4) mln en een winst na belastingen van f 17,9 (18,5) mln.

Reageer op dit artikel