nieuws

Care Schadeservice blijft ‘aan de beurt’

Archief

Voor het derde achtereenvolgende seizoen zal autoschadeherstelbedrijf Care Schadeservice haar medewerking verlenen aan het tv-programma De Grote Beurt, dat vanaf 16 september wekelijks door Veronica op de vrijdagavond wordt uitgezonden. In De Grote Beurt ondergaan 26 auto’s in 13 afleveringen een metamorfose. In elke aflevering is te zien welke stappen het monteursteam in de Care–vestiging in Dronten neemt om tot een vakkundig eindresultaat te komen.  

Ook de grote belangstelling voor het onderdeel ‘de Geluk bij een Ongeluk Truck’ is voor Care een belangrijke reden om door te gaan met het programma, om de kijker kennis te laten maken met de mogelijkheden van moderne reparatietechnieken. Naast het werken aan haar naamsbekendheid wil Care met de participatie in DGB haar expertise op het gebied van autoschadeherstel uitdragen. 

Reageer op dit artikel