nieuws

Cardif biedt meer gratis diensten

Archief

Cardif heeft een aantal nieuwe serviceproducten voor verzekerden geïntroduceerd onder de noemer ‘Cardif Cares’. Onder de gratis service vallen een loopbaanworkshop en juridische hulp bij ongevalschades.

Verzekerden met een WW- of arbeidsongeschiktheidsdekking kunnen deelnemen aan de workshop ‘Nieuw Perspectief’, die ondersteunt bij het terugkeren op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt Legal Support Care geboden. In samenwerking met Schadetax International helpt Cardif de klant om vast te stellen wat zijn rechten zijn bij ongevalschades. Indien mogelijk wordt de schade verhaald op derden.
Ook is er een Schadeclaim Service: verzekerden krijgen een persoonlijke ‘schadecoach’ en worden desgewenst per sms of voicemail geïnformeerd als de uitkering wordt overgemaakt.

Reageer op dit artikel