nieuws

CAO ABN Amro Hypotheken

Archief

De ABN Amro Hypotheken Groep heeft met de vakbonden een principeakkoord bereikt over een nieuwe CAO met een looptijd van twee jaar, ingaande 1 januari 2007.

Onderdeel is onder meer een resultaatafhankelijke bonus van maximaal 20%. De lonen gaan per 1 januari met 2%, en per 1 januari 2008 met 2,5% omhoog. Ook komt er een jaarlijkse levensloopuitkering van 1%.
De bonden hebben het akkoord voorgelegd aan de leden, die tot 25 augustus kunnen reageren.
Voor Bouwfonds-medewerkers geldt een inkomensgarantie én een zogeheten perspectiefgarantie: zij kunnen doorgroeien tot het eerder vastgestelde maximale prestatiegebaseerde salaris. Voor ABN Amro-medewerkers is een garantie op het ‘oude’ inkomen naar het oordeel van de bonden niet nodig. Later dit jaar wordt overlegd over verdere harmonisatie van arbeidsvoorwaarden tussen de drie CAO’s.

Reageer op dit artikel