nieuws

Campagne Proteq in augustus van start

Archief

Proteq Direct in Heerhugowaard wil in het schadesegment bij de top-3 van de Nederlandse direct writers horen. Dit moet begin 2008 gerealiseerd zijn. 

Om deze positie te veroveren, zal Proteq begin augustus een geïntegreerde mediacampagne starten en wordt tegelijkertijd een vernieuwde website geïntroduceerd. In combinatie met de bestaande sponsoractiviteiten van de direct writer (marathonschaatsen en Davis Cup-tennis) moeten deze inspanningen op termijn niet alleen leiden tot een forse toename van de omzet, maar ook tot een vergroting van de naamsbekendheid van 17 naar 70%.
Met de mediacampagne van Proteq is een aanzienlijk marketingbudget gemoeid, dat ‘creatief’ wordt ingezet. Internet zal in de campagne een centrale rol vervullen.

Reageer op dit artikel