nieuws

Campagne NOWM op bedrijven

Archief

Erasmus-dochter NOWM is van start gegaan met een reclamecampagne gericht op zakelijke klanten. Doel van de campagne is de maatwerkproducten van de maatschappij onder de aandacht te brengen.

In de campagne presenteert NOWM zich als intermediairmaatschappij met een totaalpakket aan producten voor het bedrijfsleven. Blikvanger is het Rondom Veiligproduct, een verzekeringspakket inclusief risicobeheer en preventie. ,,Hiermee kan de tussenpersoon zich profileren als de adviseur die aanmerkelijk meer doet dan polissen verkopen”, aldus NOWM. Het pakket omvat twee contracten: één met NOWM en één met bureau Risk Consultants, dochter van NOWM.
Naast advertenties in diverse branchebladen heeft de maatschappij een informatieve videoband (‘Rondom Veilig’) gemaakt, die gratis aan het intermediair beschikbaar wordt gesteld.

Reageer op dit artikel