nieuws

CAK biedt lage hypotheekrente

Archief

Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) heeft een overeenkomst gesloten met de Belgische hypotheekbank Argenta. Als reden geeft de financieel adviseur voor hoger opgeleiden de hoge Nederlandse hypotheekrente.

Volgens CAK kan Argenta hypotheken leveren tegen een rente die gemiddeld 0,4% lager is dat die van de Nederlandse hypotheekverstrekkers. “Voor een gemiddeld woonhuis betekent dit een brutovoordeel van zo’n f 135 per maand”, besluit CAK.
Via volmachtbedrijf National Academic (volmacht van Avéro, Europeesche en Zurich) biedt CAK verder een voordelige autoverzekering aan voor hbo’ers en academidi. “De premies zijn lager, omdat het aantal schadeclaims in deze groep beperkt is”, meldt CAK. De premie voor een all-risksverzekering met de hoogste no-claimkorting is bij National Academic f 640 per jaar.

Reageer op dit artikel