nieuws

Busiop opent tweede kantoor

Archief

Franchiseketen Busiop opent in april een tweede servicekantoor in Helmond. Busiop richt zich specifiek op kleine ondernemers zonder personeel (ZZP’ers).

Martijn van Dijk van Busiop One Stop, zoals het nieuwe kantoor gaat heten, hoopt voor het eind van het jaar zes medewerkers te hebben.
Gerard van den Heuvel, directeur van Busiop Nederland, verwacht dat er dit jaar nog zeker tien franchiseovereenkomsten voor servicekantoren zullen worden getekend. Voor de eerste helft van 2007 zitten er vijf “in de pijplijn”.
De kantoren richten zich op een aanzienlijke doelgroep: in de financiële dienstverlening zijn naar schatting 100.000 ZZP’ers werkzaam, aldus Van den Heuvel. De dienstverlening aan ZZP’ es strekt zich uit van administratie, secretariële ondersteuning tot zelfs het ter beschikking stellen van kantoorruimte

Reageer op dit artikel