nieuws

Busiop helpt ZZP’er met administratie

Archief

In Veenendaal is het eerste Busiop-servicekantoor voor kleine ondernemers van start gegaan. Deze franchiseformule levert een groot aantal administratieve diensten voor zelfstandige ondernemers zonder personeel.

“Het is met name deze groep die het moeilijk heeft met de administratieve invulling”, zegt directeur Gerard van den Heuvel van Busiop. Hij denkt met name ook aan de groep financiële dienstverleners en tussenpersonen die vaak op pad zijn om klanten te werven of te bezoeken. In Nederland zijn meer dan 100.000 personen werkzaam in de dienstverlenende sector. “Terugbellen van klanten schiet er bij deze groep nog wel eens bij in”, zegt Van den Heuvel. “Niet zelden gaat het hierbij om ondernemers die inhoudelijk goed onderlegd zijn, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven. Het zegt al voldoende dat veel van de ondernemers die zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel binnen een jaar alweer zijn gestopt.”
Breed pakket diensten
De dienstverlening van Busiop strekt zich uit van administratie, secretariële ondersteuning tot zelfs het ter beschikking stellen van kantoorruimte. Van den Heuvel verwacht dat er in de eerste helft van 2007 tussen de vijf en tien van deze Busiop-kantoren op diverse plaatsen in Nederland worden geopend. Van den Heuvel is geen onbekende in de financiële wereld. Van 2002 tot 2006 was hij franchisegever in Nederland van de internationale makelaarsorganisatie Remax.

Reageer op dit artikel