nieuws

Bureau Von Reth breidt uit

Archief

Bureau Von Reth in Eindhoven heeft plannen om de expertiseactiviteiten verder uit te breiden. Het is de bedoeling dat er binnen het bedrijf naast een taxatiepoot ook een volwaardige expertisepoot komt, waaraan drie voormalige EMN registerexperts, Ronald Kruithof, Marius Rijnten en Frans Tertoolen vorm moeten gaan geven.

“Deze drie heren waren toe aan een nieuwe uitdaging en wij waren op zoek naar mensen en zo zijn we met elkaar in gesprek geraakt”, verduidelijkt algemeen directeur Peter von Reth de overstap van de drie. “Er was dus beslist geen sprake van onvrede met EMN of het beleid van moedermaatschappij CED.”
De dagelijkse leiding van de sector expertise van Von Reth komt in handen van Kruithof en Rijnten. Peter von Reth blijft verantwoordelijk voor de taxatieafdeling. Daarnaast wil het bureau zich in de toekomst meer gaan richten op branchegerelateerde diensten als inspecties en vooropnames van bouwwerken. Het bureau telt momenteel 35 medewerkers.

Reageer op dit artikel