nieuws

Bulle Assurantiën breidt site Omnipolis.nl fors uit

Archief

Bulle Assurantiën in Ter Apel heeft zijn webinitiatief www.omnipolis.nl uitgebreid. Directeur Henry Bulle wil met Omnipolis hét online verzekeringsbedrijf in ons land worden.

Sinds november vorig jaar is de site al in de lucht. Toen kon er alleen een uitvaartpolis gesloten worden. Bulle: “Dat was een test om te kijken hoe alles functioneerde. De meest voorkomende verzekeringen, zoals reis-, mobiliteits- gezins-, woonhuis- en rechtsbijstandverzekeringen zijn er nu online te sluiten. Binnenkort wordt er nog een ziektekostenproduct en vermogensbeheer aan toegevoegd. Daarnaast willen we nog uitbreiden met onder meer beleggingsfondsen en online-effectentransacties.”
Bulle benadrukt dat omnipolis.nl geen vergelijkingssite is. “Per product één maatschappij; dat is wat we aanbieden. Na veertig jaar praktijkervaring met een eigen assurantiekantoor weet je wat de betere maatschappijen zijn voor ieder product.” Bulle doet onder meer zaken met Aegon, Lugt Sobbe, Elvia, Monuta, Kravag, Arag, Geldshop.nl en London Verzekeringen.
De inkomsten van de site is volgens Bulle puur provisie. Er komen geen banners van bedrijven op de site. Waar ik wel naar streef is een affiliate-programma, zoals korting op hang- en sluitwerk bij bedrijf X na het sluiten van een inboedelverzekering. Zo bieden we al in samenwerking met Dutch Insurance Network onze relaties een gratis abonnement op ‘Geld en Verzekering’.”
2500 bezoekers
Bulle wil naamsbekendheid voor omnipolis.nl verwerven via een advertentie- en bannercampagne en via reclameborden bij voetbalvelden. Ook is hij bezig met Skyradio. “Maar zo gek als Wellowell het maakt, is zeker niet de bedoeling.” Bulle verwacht binnen een halfjaar 2500 bezoekers per dag te hebben op omnipolis.nl. Hij baseert zijn optimisme op zijn ervaringen met zijn andere site ‘www.netpolis.nl’. “Consumenten die via onze site een verzekering sluiten, kunnen rekenen op extra voordelige premies en betere voorwaarden.”
Hoewel het voor de hand ligt, heeft Bulle er niet voor gekozen zijn site netpolis.nl uit te breiden. Hierop zijn enkel mobiliteitsverzekeringen te sluiten. Bulle legt uit: “Netpolis is goedkoop en snel en gaat veel korter door de bocht. Bij omnipolis zullen we een stuk oplettender zijn. Als er dingen boven komen die advies nodig hebben, zullen we daar actief op in spelen en contact zoeken. Omnipolis is meer vanuit de klant/consument geredeneerd.”
In de opstartfase van omnipolis.nl gaat Bulle van start met vier medewerkers. Daarnaast heeft hij een groot callcenter ingeschakeld dat flexibel is in te zetten afhankelijk van de omvang van het telefonisch verkeer.

Reageer op dit artikel