nieuws

Buitenlandse stage voor kinderen Aegon-medewerkers

Archief

Aegon biedt kinderen van medewerkers die zich in de laatste fase van een hbo- of universitaire studie bevinden, de mogelijkheid om bij een van de buitenlandse Aegon-vestigingen stage te lopen.

Aegon doet mee aan het uitwisselingsprogramma ‘International Students Exchange Program 2001’ (ISEP). Het uitwisselingsprogramma biedt deze studenten de mogelijkheid om gedurende minimaal drie maanden te werken bij een van de deelnemende Aegon-vestigingen.
Iedere stagiair krijgt een mentor toegewezen. Aegon betaalt het vliegticket en geeft een vergoeding voor de kosten van het levensonderhoud en de huisvesting. Iedereen die in de laatste fase van een hbo- of universitaire studie zit en de Engelse taal goed beheerst,komt in aanmerking. Daarnaast moet de student een interesse hebben in financiële dienstverlening. De Aegon-vestigingen die dit jaar deelnemen, bevinden zich in Nederland, Hongarije, Schotland, Spanje, de Verenigde Staten, Mexico en Taiwan.

Reageer op dit artikel