nieuws

BTW-plicht experts is welkome kapstok

Archief

Term ‘spaarleasen’ niet verboden 3 NN stelt opstalpremies vast per regio 4 Haken en ogen aan ratings 6 Storm: jagen op omzet leidt tot erosie premieniveau 7 ‘Zwaarder toezicht Vk binnen bestaande wet mogelijk’ 8 Nationale-Nederlanden start preventie-actie autodiefstal 15 Verhoging autopremie: verzekeraars afwachtend 16 Carglass werkt samen met driekwart van verzekeraars 19 Motorpolis naar aantal PK’s 21 ABP lief voor intermediair 23 Nieuwe winstdeling Raal 25 MKB-Pensioen Aegon 27 Banken aan winnende hand op markt consumptief krediet 29 Drabbe wijst op nadelen van de zelfregulering 33 Whiplashletsel binnenkort beter meetbaar 37 Advies Verbond over wao- premie was net op tijd 39 Stad Rotterdam introduceert eigen aov-produkten 40 Rubrieken Commentaar 2 Persoonlijkheden 9 Fiscaal 35 Open forum 38 Jurisprudentie 41 Evenementen 59

BTW-plicht experts is welkome kapstok
“Ik ben van mening dat de BTW-plicht voor veel expertisebureaus een welkome kapstok is om de huidige malaise aan op te hangen. Het ging al jaren slecht in de branche”, vertelt directeur Ad Westerhof van Troostwijk in een interview op pagina 12.

Reageer op dit artikel