nieuws

BSC lokt overheidsdienaren nu onder vlag Ambtenaren Advies

Archief

In de doorloop pal tegenover het ministerie van VROM in Den Haag is vorige week het financieel informatiepunt ‘Ambtenaren Advies’ geopend. Het bureau is een onderdeel van het bemiddelingsbedrijf BSC, voluit Beij-Sluzek Consultancy.

BSC is ruim twee jaar geleden opgericht door de compagnons Leo Beij en Jos Sluzek, die voordien diverse loondienstfuncties in de assurantiebemiddeling hadden vervuld. Hun bedrijf telt inmiddels 21 medewerkers.
Het kantoor aan de Rijnstraat 14b, waaraan twaalf adviseurs verbonden zijn, stond tot dusver bekend als BSC Systeemsparen Ambtenaren. “Met de nieuwe naam willen we duidelijk maken dat het niet alleen om sparen gaat, maar om het totale financiële pakket”, aldus Leo Beij. Voor de openingshandeling had het bureau een van de buren, staatssecretaris Johan Remkes (VROM), gestrikt.

Reageer op dit artikel