nieuws

BRR Assurantiën volgt klanten naar België

Archief

De Rotterdamse makelaar BRR Assurantiën heeft vlak over de grens een vestiging geopend in de Belgische gemeente Kapellen. De vestiging heeft de naam ‘BRR Insurances Belgium’ en is onderdeel van de BRR Groep.

Het kantoor in Kapellen, onder de rook van Antwerpen, is volgens directeur Ronald van Maurik van BRR (tot voor kort BBW Assurantiën geheten) een antwoord op de aanhoudende roep om een plaatselijk servicepunt, geuit door zowel Belgische klanten als Nederlandse verzekerden met activiteiten in België. Daarnaast beschikt het bedrijf er met de vestiging over een beter uitgangspunt voor de plaatselijke verkoop. BRR Assurantiën is gespecialiseerd in transport.
Van Maurik weet dat de aanwezigheid van een medewerker van BRR bij de inspectie van schade aan containers of goederen in de Antwerpse haven erg op prijs wordt gesteld door verzekerden.
Om dezelfde reden overweegt BRR ook een vestiging in Duitsland te openen. Het bedrijf ondervindt momenteel veel concurrentie op de transportverzekeringsmarkt van Duitse assurantiebedrijven.
De Vlaming Pieter Bakker, al geruime tijd op de Belgische markt werkzaam voor BRR, geeft leiding aan het kantoor in Kapellen dat drie medewerkers telt. In Rotterdam werken er veertien medewerkers voor BRR.

Reageer op dit artikel