nieuws

Brommercampagne BAE-groep weer op de valreep gered

Archief

Net als vorig jaar heeft de BAE-groep lang moeten wachten op een risicodrager voor haar bromfietscampagne. Uiteindelijk is London Verzekeringen bereid gevonden die rol te vervullen.

Vorig jaar was Stad Rotterdam de risicodrager, maar toen was vooraf al duidelijk dat de samenwerking tot één jaar beperkt zou blijven. BAE-directeur André Bastiaans: “We hebben nu een tussenoplossing gevonden. We voeren een eigen actie op basis van de voorwaarden en de premiestelling van London. We hebben geen eigen tarief”.
Het blijkt alsmaar moeilijker te worden om een verzekeraar te vinden die verzekeringsplaatjes wil leveren voor bromfietsen: “Het is tien keer niks”, aldus Bastiaans. “We verwachten uit te komen op 30 à 40.000 plaatjes. Dat is een stuk minder dan vorig jaar, omdat we flink hebben gesaneerd. We hebben een aantal tussenpersonen laten vallen en we zijn strenger geworden. Maar we verwachten dit jaar toch weer een stuk marktaandeel terug te halen”.

Reageer op dit artikel