nieuws

Britse werkgroep voor promotie verzekeringsbanen

Archief

Het Chartered Insurance Institute (CII), het Britse exameninstituut voor de verzekeringsbranche, gaat actie ondernemen om het probleem van personeelswerving aan te pakken

Er is een werkgroep opgericht om na te gaan welke maatregelen worden genomen om afgestudeerden aan te sporen te gaan werken in de verzekeringswereld. De groep bestaat onder meer uit senior medewerkers van Lloyds of London. Het uitgangspunt is het verrichten van onderzoek, in samenwerking met de Londense Cass Business School. De school kwam erachter dat de verzekeringsbranche zichzelf niet goed kan promoten bij studieadviseurs en studenten. Ook zal gebruik worden gemaakt van de ervaringen van jongere werknemers in de branche om uiteindelijk tot maatregelen te komen. De Britse makelaarsorganisatie Biba juicht het initiatief toe en zegt dat de mogelijkheden in de verzekeringswereld beter moeten worden toegelicht.

Reageer op dit artikel