nieuws

Britse verzekeraar opent bijkantoor in ons land

Archief

De Britse verzekeraar Financial Assurance Company, dochter van de Amerikaanse onderneming GE Capital Corporation, opent een bijkantoor in Amsterdam.

Financial Assurance Company is een zusterbedrijf van Financial Insurance Company dat sinds 1995 in ons land een bijkantoor heeft in Amsterdam onder de naam Consolidated Financial Insurance (Nederland).
Consolidated biedt betaalbeschermingsverzekeringen aan via financiële instellingen. De betalingsverplichtingen worden afgedekt in geval van ziekte, ongeval of ontslag. Er wordt onder meer samengewerkt met Rabo-dochter Interpolis (Rabo Hypotheekbescherming) waarbij Consolidated in dit geval als herverzekeraar optreedt.
De nieuwe levensverzekeraar beperkt haar activiteiten tot levenpolissen gekoppeld aan hypotheken en consumptief krediet.

Reageer op dit artikel