nieuws

Britse polissen voor mediawereld

Archief

De Britse verzekeraar Markel International heeft twee nieuwe producten voor werknemers in de media- en marketingwereld tegen het potentiële risico van een juridisch conflict

Het product Media Protector is een vernieuwde versie van de eerdere polis voor regionale en nationale journalisten en omroepmedewerkers. Hiermee wordt bescherming geboden tegen mediarisicos zoals smaad, schending van intellectueel eigendom en kwaadwillige onwaarheid. Het andere product, Marketing Protector genaamd, biedt dekking aan PR- en marketingmedewerkers, adverteerders en verkoopmedewerkers. Hiermee wordt dekking verleend bij verlies van productiematerialen, fouten in verkoopacties en schade die voortkomt uit klachten die zijn ingediend bij de Britse Reclame Code Commissie. De producten worden uitsluitend via makelaars verkocht.

Reageer op dit artikel