nieuws

Britse Municipal sluit Nederlands bijkantoor

Archief

De Britse verzekeraar Municipal General Insurance Ltd. in London heeft haar Nederlandse bijkantoor gesloten.

De maatschappij werd wettelijk vertegenwoordigd in ons land door MeesPierson Trust in Den Haag. De administratieve en verzekeringstechnische werkzaamheden werden verricht door Schlencker Assuradeuren, onderdeel van makelaar Sedgwick Nederland.
Het Nederlandse bijkantoor van Municipal General was gehuisvest in het kantoorpand van MeesPierson in de Residentie. De maatschappij sloot in ons land alleen (industriële) brandverzekeringen.
Het bruto premie-inkomen over 1993 beliep 37 mille. Het brancheresultaat was toen 373 mille en de winst na belastingen 428 mille. Een jaar eerder had Municipal General nog een verlies geleden van ruim f 5 mln bij een bruto premie-inkomen van f 4,6 mln.

Reageer op dit artikel